prima pagina | contact | harta site
Top Human Target
Acest text este inlocuit de animatia Flash.
Contul tau
Username Parola  
Tip cont:    
Ai uitat parola? Nu ai cont?
Cauta jobul dorit
Cuvant cheie Oras
Domeniu Tip Post
Joburi in orasul tau
vezi toate orasele...
Fii la curent cu ultimele informatii
Vrei sa fii la curent cu ultimele joburi? Vrei sa gasesti oamenii potriviti pentru compania ta? Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele informatii.
Dezabonare
Prima Pagina Inregistrare Candidati Inregistrare Angajatori Articole | Info Contact
Termeni si conditii de utilizare a site-ului / Acord de confidentialitate
www.tophumantarget.roPENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE ASA CUM SUNT EXPRIMATE MAI JOS. PRIN FOLOSIREA ACESTUI SITE SE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

Parti si termeni

Termenii de mai jos: "www.tophumantarget.ro", "Site-ul", "Site-ul www.tophumantarget.ro, "noi", "furnizorii”, “THT", reprezinta firma S.C. TOP HUMAN TARGET S.R.L. si serviciile sale oferite prin intermediul site-ului www.tophumantarget.ro;

Firma S.C. TOP HUMAN TARGET S.R.L. are sediul in Bucuresti, Sos.Vitan Barzesti nr.7D, Bl.1, Sc.B, ap.111, sector 4, Romania.

Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.tophumantarget.ro pentru folosirea serviciilor si resurselor sale.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii",”Acord” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare a site-ului www.tophumantarget.ro


1. Definitii

Cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator.

Atacuri de tip "refuzul serviciului" (Denial of Service) inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server. Serviciu inseamna furnizarea catre Utilizator a accesului la date si informatii transmise de Furnizor si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul acestui site, www.tophumantarget.ro; serviciile furnizate de Furnizor utilizatorilor inregistrati si Utilizatorilor sai.

Marci se refera la faptul ca denumirea "TOP HUMAN TARGET", oricum ar fi reprezentata, inclusiv reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale THT sau ale oricaror companii asociate. THT sau TOP HUMAN TARGET.ro se refera la SC Top Human Target S.R.L.

Utilizator - persoana fizica sau juridica care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.); persoana care utilizeaza serviciile obtinute prin inregistrarea la acest site.


2. Obligatiile THT

2.1 THT nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri sau pierderi de informatii care nu ajung la Utilizator, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul THT.
THT si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:
a) serviciul va fi neintrerupt sau fara erori
b) eventualele defecte vor fi corectate in cel mai scurt timp.
c) serviciul, sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
d) serviciile oferite prin intermediul site-ului www.tophumantarget.ro sunt oferite “asa cum se vad” sau “asa cum se ofera”, iar THT nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la utilizarea defectuoasa/improprie a site-ului.

2.2 In nici o circumstanta THT nu poate fi responsabil pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

3. Username-ul parola / datele de login.

Utilizatorii site-ului sunt de 3 tipuri: candidati, angajatori , vizitatori fara cont creat. Acestia pot folosi resursele site-ului liber sau cu posibilitate de creare de cont pentru a avea acces la resursele sale. Utilizatorul care isi creeaza cont, este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida in crearea contului, si sa isi activeze contul prin intermediul e-mail-ului primit automat la inregistrare.
Utilizatorul este obligat sa pastreze confidentialitatea username-ului si a parolei asociate contului sau pe site-ul THT.
Completarea datelor se face pe propria raspundere, iar THT nu isi asuma nici o raspundere asupra corectitudinii datelor completate de catre Utilizator.


3. Utilizare Improprie si Raspunderi

3.1 Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale.
Utilizatorul se obliga ca:
a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciile oferite prin intermediul site-ului THT pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;
c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

3.2 Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze THT in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului THT de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Furnizor ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.

3.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului intra in sarcina Utilizatorului.

3.4 Este interzisa folosirea de catre utilizatori a oricaror mijloace care pot conduce la impiedicarea sau tulburarea in orice mod a functionarii site-ului www.tophumantarget.ro

3.5 Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu utiliza informatiile ori facilitatile oferite de site ori de serviciu in orice scopuri contrare intereselor firmei Top Human Target sau altor utilizatori si site-ului www.tophumantarget.ro, si de a nu accesa in alte modalitati decat cele permise prin intermediul site-ului baza de date a sau informatiile si materialele postate pe site.


4. Securitate si confidentialitate datelor / Informatii personale

4.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca THT nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care sunt stocate in baza de date THT.

4.2 Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi THT va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciile site-ului va fi permanent in siguranta.

4.3. Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca THT are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la Utilizator, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre Utilizator, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:
a) pentru utilizarea acestor date de catre THT in scopuri de vanzari si marketing;
b) in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
c) THT poate oferi informatia colectata de la Utilizator si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia THT, ar putea prezenta interes pentru Utilizator;

4.4 Conform normelor exprimate prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, THT va administra in conditii de siguranta si confidentialitate si numai pentru scopurile specificate in aceasta conventie, datele personale furnizate de catre utilizatori. Datele personale furnizate de catre utilizatori sunt prelucrate pentru functionarea in conditii optime a serviciilor oferite prin intermediul site-ului www.tophumantarget.ro

4.5. Utilizatorii pot opta pentru ascunderea datelor personale sau de indentificare (adresa, oras, judet, telefon si alte date de contact) in cazul in care acestia doresc ca datele lor sa ramana confidentiale pentru alti utilizatori ai site-ului.


5. Generalitati

5.1 Modificari ale acestor termeni si conditii - THT poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web la www.tophumantarget.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web. THT poate modifica termenii si conditiile oricand pe serviciile oferite prin intermediul sitului, si pentru fiecare utilizator in parte.

5.2 Forta Majora - THT nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care THT nu este responsabila. Pentru serviciile gratuite, THT nu isi asuma nici o responsabilitate.

5.3 Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Furnizor. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. THT nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site sau a mesajelor primite prin intermediul serviciilor oferite se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site sau serviciile oferite prin intermediul sau, din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.


6. Acceptul aderarii la acesti termeni si conditii si acord de confidentialitate
Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii si acord de confidentialitate. Utilizarea Serviciului de catre Utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site si nici serviciile oferite prin intermediul sau.
Conditii de utilizare si confidentialitate
Copyright 2011, Top Human Target | Contact
Designed by Netboot
 


Top Human Target este un site de recrutare online care ofera locuri de munca in Romania si strainatate. Pe site-ul Top Human Target se pot gasi locuri de munca in domeniile: Administrativ / Secretariat, Advertising / Marketing / Relatii publice, Banci / Finante / Contabilitate, Arhitectura / Design, Constructii, Educatie / Cultura / Stiinte politice, Farmacie / Sanatate, Resurse umane, Turism / Hoteluri, Imobiliare, Inginerie / Productie, Juridic, IT (software, hardware), Restaurante / Food service, Vanzari / Comert, Telecomunicatii, Logistica / Transporturi / Distributie, Sport, Asigurari, Industrie / Textile, Altele, Mass Media. Firma Top Human Target ofera servicii de recrutare si selectie de personal, administrare personal si salarizare, activitati de sanatate si securitate in munca, identificarea pericolelor si evaluarea riscurilor, activitati de PSI.
Locuri de munca, oferte de munca, joburi, recrutare personal, angajare