TOP HUMAN TARGET: Despre noi

     TOP HUMAN TARGET este abilitata, din  anul 2007, de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale pentru a presta Activitati de Prevenire si Protectie in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca, ca Serviciu Extern, in conformitate cu Legea nr. 319/2006 - Legea Securitatii si Sanatatii in Munca.

     De asemenea, TOP HUMAN TARGET este autorizata, din anul 2007, de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale - Autoritatea Nationala pentru Persoane cu Handicap ca Unitate Protejata si beneficiaza de drepturile pevazute de Legea nr. 448/2006 privind Protectia si Promovarea Drepturilor Persoanelor cu Handicap, cu modificarile si completarile ulterioare.

     Societatea, prin personalul calificat si competent, este capabila sa puna la dispozitia dumneavoastra cele mai bune si potrivite solutii împreuna cu cea mai avantajoasa oferta.
     Oferim cu responsabilitate serviciile noastre si punem la dispozitia clientilor experienta acumulata în timp, prin practica curenta în domeniu. Clientul reprezinta obiectivul nostru primordial.
     Indiferent de sectorul în care acţionează, fiecare angajat are un aport important la performanţele de ansamblu ale companiei.
Managementul este cele dintâi răspunzător de calitatea muncii angajaţilor pe care îi coordonează şi controlează.
     Abordarea pietei precum si metodologiile folosite ne-au permis consolidarea de parteneriate de lunga durata cu clientii nostri, care fac parte din cele mai variate domenii de activitate:

- sanatate (spitale, directii de asistenta sociala si protectia copilului),

- invatamant (universitati, licee, colegii, gradinite),

- industrie (societati de imbuteliere bauturi alcoolice si nonalcoolice),

- servicii (paza si protectie, distributie, IT, curatenie etc).

 

     Top Human Target - Unitate Protejata pe site-ul:

Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap

 

     Trebuie doar sa ne contactati.

 

Curs Valutar BNR

BNR
Moneda RON 
2018-02-16
EUR 4.6595
GBP 5.2498
USD 3.7306

Stiri Mediafax